Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου (Check Up)

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ


Κλείσε Ραντεβού

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 210 4082645,6,7

info@prolipsi-ygeia.gr

Book appointment


Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου (Check Up)


«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν» υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της Πρόληψης για την Υγεία και την μακροζωία.

Ο προληπτικός έλεγχος είναι σήμερα αναγκαίος τόσο σε άτομα με βεβαρημένο κληρονομικό ή ατομικό ιστορικό, καθώς και στο γενικό πληθυσμό για την έγκαιρη και πρώιμη διάγνωση πιθανών παθολογικών καταστάσεων.

Το Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου (Check Up) του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο παρέχει ένα σύνολο πακέτων προληπτικού ελέγχου υγείας, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία, αλλά και τις επιμέρους ειδικές απαιτήσεις του εξεταζόμενου, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές, τιμές πραγματικά μικρότερες από το συνολικό κόστος των επιμέρους εξετάσεων που απαρτίζουν το κάθε πακέτο ξεχωριστά.

Όλα τα απαραίτητα για τον έλεγχο ιατρικά τμήματα είναι συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο, υπάρχει συντονισμός μεταξύ των τμημάτων για την ολοκλήρωση των εξετάσεων ώστε να μην υπάρχει αναμονή μεταξύ των εξετάσεων, ενώ τα αποτελέσματα για τις περισσότερες εξετάσεις είναι διαθέσιμα αυθημερόν.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ – Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο είναι στη διάθεσή σας για την πληρέστερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας.


Designed by Ανάπτυξη Πληροφορικής Copyright © 2022 All rights Reserved.