Τμήμα Μαστού

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ


Κλείσε Ραντεβού

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 210 4082645,6,7

info@prolipsi-ygeia.gr

Book appointment


Τμήμα Μαστού

Το Τμήμα Μαστού του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ – Πολυιατρείο | Διαγνωστικό Κέντρο παρέχει απεικονιστικές πληροφορίες ακριβείας με πρωταρχικό μέλημα τόσο τη σύντομη και άνετη διεκπεραίωση της εξέτασης, όσο και την αξιόπιστη και υπεύθυνη γνωμάτευση της εξέτασης από τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους ιατρούς ακτινοδιαγνώστες που συνεργάζεται.
Ο εξοπλισμός του Τμήματος Μαστού είναι υψηλής ευκρίνειας, χαμηλής ακτινοβολίας, λειτουργεί δε μέσα σε ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον, προσφέροντας έτσι ασφαλείς αλλά και μοναδικές ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη σύγχρονη γυναίκα.

  • Ψηφιακή Μαστογραφία
  • Τμήμα Υπερήχων Μαστού

Η Ψηφιακή Μαστογραφία είναι μια εξέταση με μεγάλη διαγνωστική αξία που μας βοηθά, μέσω του περιοδικού προληπτικού ελέγχου, να αποκλείσουμε ύποπτα ευρήματα στο μαζικό αδένα των μαστών.

Το Τμήμα Μαστού του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο, το οποίο διαθέτει σύστημα ψηφιακής απεικόνισης, παρέχει ψηφιακές μαστογραφίες πραγματικά υψηλής διακριτικής ευκρίνειας.

Το Υπερηχογράφημα Μαστών είναι μια προέκταση της ψηλάφησης από τον ειδικό, επιτρέπει την εκτίμηση της εσωτερικής μορφολογίας του ιστού και καθιστά δυνατή την έγκαιρη διάγνωση με μεγάλη ακρίβεια.

Το Υπερηχογράφημα Μαστών είναι μια συνήθης συμπληρωματική εξέταση που μπορεί να βοηθήσει στη διερεύνηση ενός ευρήματος που προέκυψε από την κλινική εξέταση ή τη μαστογραφία.

Στο Τμήμα Υπερήχων Μαστού του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο οι εξετάσεις υπερήχων διενεργούνται από εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα ιατρών ακτινοδιαγνωστών και πραγματοποιούνται με σύγχρονους έγχρωμους υπερηχοτομογράφους υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας, εξασφαλίζοντας την άριστη απεικόνιση της περιοχής και τη σωστή διερεύνηση οποιασδήποτε πιθανής βλάβης με ακρίβεια.

Designed by Ανάπτυξη Πληροφορικής Copyright © 2022 All rights Reserved.