Προσφορές – Βασικοί Προληπτικοί Έλεγχοι Υγείας


«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν» υποστήριζε ο Ιπποκράτης, αναδεικνύοντας τη σημασία της Πρόληψης για την Υγεία και την μακροζωία.

Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας με τις εργαστηριακές διαγνωστικές εξετάσεις, μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τους διάφορους, λόγω προδιάθεσης, παράγοντες κινδύνου που απειλούν την υγεία μας και είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του ιατρού, για τη σωστή παρακολούθηση της υγείας μας.

Το Τμήμα Προληπτικού Ελέγχου (Check Up) του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο παρέχει ένα σύνολο πακέτων προληπτικού ελέγχου υγείας, ανάλογα με το φύλο και την ηλικία, αλλά και τις επιμέρους ειδικές απαιτήσεις του εξεταζόμενου, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές, τιμές πραγματικά μικρότερες από το συνολικό κόστος των επιμέρους εξετάσεων που απαρτίζουν το κάθε πακέτο ξεχωριστά.

Όλα τα απαραίτητα για τους προληπτικούς ελέγχους ιατρικά τμήματα είναι συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο, υπάρχει συντονισμός μεταξύ των τμημάτων για την ολοκλήρωση των εξετάσεων ώστε να μην υπάρχει αναμονή μεταξύ των εξετάσεων, ενώ τα αποτελέσματα για τις περισσότερες εξετάσεις είναι διαθέσιμα αυθημερόν.

Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ – Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο είναι στη διάθεσή σας για την πληρέστερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σαςDesigned by Ανάπτυξη Πληροφορικής Copyright © 2022 All rights Reserved.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/prolipsiygeia/public_html/wp-includes/functions.php on line 4759