Βιοπαθολογικό Τμήμα

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ


Κλείσε Ραντεβού

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 210 4082645,6,7

info@prolipsi-ygeia.gr

Book appointment


Βιοπαθολογικό Τμήμα

Το Βιοπαθολογικό Τμήμα του ΠΡΟΛΗΨΗ & ΥΓΕΙΑ – Πολυϊατρείο |Διαγνωστικό Κέντρο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους τελευταίας γενιάς αναλυτές, όπου εκτελούνται όλες οι μικροβιολογικές, βιοχημικές, αιματολογικές, ανοσολογικές, αλλεργιολογικές, μοριακές και ορμονολογικές εξετάσεις, καθώς και εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου.

Το Πολυϊατρείο είναι πιστοποιημένο με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και συμμετέχει με συνέπεια σε Προγράμματα Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τον έλεγχο, την επιβεβαίωση και πιστοποίηση της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων του Βιοπαθολογικού Τμήματος.

Η όλη διαδικασία, από την παραλαβή του δείγματος μέχρι και την παράδοση των αποτελεσμάτων, γίνεται μέσω αυτοματοποιημένου συστήματος, υπό την επίβλεψη και φροντίδα του έμπειρου επιστημονικού προσωπικού του Βιοπαθολογικού Τμήματος, προκειμένου να εξασφαλίσουν υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας διαγνωστικά αποτελέσματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τον κλινικό ιατρό για τη σωστή παρακολούθηση της υγείας του εξεταζόμενου.


Designed by Ανάπτυξη Πληροφορικής Copyright © 2022 All rights Reserved.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/prolipsiygeia/public_html/wp-includes/functions.php on line 4759